Njukasl USPORIO ZAHUKTALI EVERTON: Brus dobio šahovsku partiju sa Anćelotijem, KALUM VILSON NEZAUSTAVLJIV!

Autor:

Sport

01.11.2020

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Evertona poraženi su od Njukasla u 7. kolu Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Njukasl - FK Everton

Ekipa Stiva Brusa nimalo se nije uplašila "karamela" koje igraju u izvrsnoj formi od početka sezone, pa je na "Sent Džejms Parku" iznenadila pobedom od 2:1.

Kontrolisali su crno-beli sa severa Engleske veći deo ove utakmice, pa je delovalo kao da proslavljeni Italijan na klupi Evertona nema odgovor za čoveka kojeg bi mogli da pomešate sa vašim lokalnim mesarom, u slučaju da ne znate kolika je Stiv Brus legenda na Ostrvu.

"Svrake" je ka pobedi predvodio sjajni Kalum Vilson, koji je svoj konto postignutih golova posle ovog meča digao na pet golova u sedam utakmica od prelaska u novi klub.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Njukasl - FK Everton

Meče je počeo brzo i žestoko, ali je tempo dosta brzo opao. Fudbaleri tima iz Liverpula nisu igrali ekipno, pa osim žutih kartona za Nkunkua i Tosuna nisu previše zaradili nastupom u prvoj deonici.

 

 

 

Drugo poluvreme bila je potpuno drugačija priča, pa su se šanse ređale sa obe strane. Duel je završen sa čak 26 šuteva upućenih ka golu, ali je prvi koji je prešao gol-liniju bio Vilsonom u 56. minutu, kada mu je dodeljen krajnje diskutabilan penal.

Odličan dan u kancelariji kompletirao je u 84. minutu, kada je centaršut sa leve strane bez većih problema prosledio iza Pikforda sa svega metra razdaljine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Njukasl - FK Everton

Počasni pogodak za Everton postigao je Dominik Kalvert-Levin u 91. minutu.

Neuspeh ekipe Karla Anćelotija spustio ih je na drugo mesto, dok je tri boda Njukasl podiglo na 10. poziciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading