TORINO PLAČE: Sergejev Lacio sa DVA KOMADA u nadoknadi do PREOKRETA! Ronaldo se VRATIO na briljantan način!

Autor:

Sport

01.11.2020

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika uzbuđenja na "čizmi".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Oporavljeni napadač Juventusa Kristijano Ronaldo

Fudbaleri Juventusa i Lacija ostvarili su pobede u okviru nedeljnog programa 6. kola Serije A. "Stara dama" je deklasirala Speciju u gostima sa 4:1, dok su "nebeskoplavi" u dramatičnoj završnici nadigrali "bikove" u Torinu sa 4:3 (1:2).

U redove torinske "stare dame" vratio se sa dva pogotka Kristijano Ronaldo, koji se oporavio od koronavirusa, a pogađali su još Morata i Rabio. Jedini pogodak sa domaće dao je Pobega, ali je razlika u kvalitetu između Specije i Juvea bila evidentna.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronaldo na meču protiv Specije

Pravi triler viđen je u nadoknadi u Torinu. Domaći su vodili sa 3:2 sve do 95. minuta kada je Ćiro Imobile sa bele tačke doneo izjednačenje. Kada su svi već videli "podelu bodova", Felipe Kaisedo je u osmom minutu nadoknade vremena kompletirao preokret. Prethodno su golove sa Lacijale postizali Pereira i Sergej Milinković-Savić, dok su strelci za Torino bili Bremer, Imobile i srpski reprezentativac Saša Lukić.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading