NIKADA SE NE BI POMIRIO SA MIHAJLOVIĆEM: Hrvat ŠOKIRAO - Miha je išao da nam POLOMI NOGE!

Autor:

Sport

30.10.2020

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši selektor naših suseda otvorio dušu.

RepublikaFoto: Starsport
Siniša Mihajlović i Igor Štimac

Bivši selektor Hrvatske Igor Štimac izjavio je za "Index.hr" da se "privatno" nikada ne bi pomirio sa Sinišom Mihajlovićem, ali da ga je selektorska funkcija primorala na to.

Podsetimo, naša selekcija se u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine sastala sa Hrvatima. Na "Maksimiru" "orlovi" su poraženi sa 2:0, dok je na "Marakani" bilo nerešeno (1:1).

- Pobeda protiv Srbije mi je najdraža kao selektora. Sa Srbijom smo igrali dva puta, prvo s Ćirom (Blaževićem, prim. aut.). Protiv Jugoslavije na 'Maksimiru' nisam igrao zbog suspenzije i tada smo izgubili. Kao izborniku mi je bio imperativ da pobedim Srbiju jer sam nasuprot sebe imao selektora sa kojim sam kao igračem imao konflikt. Posebno je težak bio pritisak koji se stvarao pre utakmice sa Srbijom na 'Maksimiru', zato sam i otvorio trening u Kranjčevićevoj - poručio je Štimac.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Igor Štimac

Hrvat je pojasnio svoj odnos sa Mihom.

- Incident je počeo s Mihajlovićevim startovima. On je startovao da bi polomio noge. Ja se nisam mirio jer sam želeo kao privatna osoba, ali je naša dužnost bila da se pomirimo jer nas slede mase. Mi, kao čelni ljudi naših reprezentacija, smo imali dužnost tako da postupimo. Možemo biti ponosni što smo tako reagovali u tim trenucima, postupili su razumno. Mesec dana pre te utakmice nisam davao izjave i nisam nudio mesta da se nešto pogrešno protumači - dodao je Igor Štimac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragan

31.10.2020 06:12

Stimac ima obraz kao don. To jeobicna sovinisticka hulja koja pripada najnizem djelu ljudske rase. A lazov da mu nema ravnog.