LŠ: Poker moćnog Čelsija protiv Krasnodara, PSŽ slavio protiv Bašakšehira!

Autor:

Sport

28.10.2020

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Čelsija su savladali Krasnodar sa ubedljivih 4:0, dok je Pari Sen Žermen slavio protiv Bašakšehir sa 2:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Čelsi - Krasnodar

Čelsi je stigao do vođstva je došao u 37. minutu, kada je Haverc proigrao Hadson-Odoija, a ovaj uz veliku sreću i lošu reakciju golmana pogodio za 0:1 sa koliko se otišlo na veli odmor.


Krasnodar je zaigrao mnogo bolje u drugom poluvremenu. Lampard je morao nešto da menja posle niza prilika domaćih, pa su u 71. minutu ušli Maunt, Pulišić i Kante umesto Žoržinja, Hadson-Odoija i Kovačića.

To je donelo boljitak u igri Čelsija, koji je pet minuta kasnije duplirao vođstvo. Pulišić je šutirao ka golu, loptu je rukom blokirao defanzivac Krasnodara, a sudija opravdano pokazao na penal. Siguran izvođač najstrože kazne bio je Timo Verner.

Samo četiri minuta kasnije, sve je bilo gotovo kada je Verner lepo proigrao Zijeha, a ovaj pogodio suprotan ugao za ogromnih 0:3.

U poslednjim minutima utakmice, videli smo najlepšu akciju Čelsija za 0:4. U akciji su učestvovali svi igrači gostiju, lopta je kružila, po desnom boku je probio Abraham, koji na tacni pronalazi Pulišića, Amerikanac pogađa za konačan rezultat.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Tokom prvog poluvremena, turski tim se hrabro suprotstavio Parižanima, nije mu dozvolio veliki posed lopte, a PSŽ je već posle 26 minuta igre ostao bez svoje prve zvezde Nejmara, koji je zbog povrede morao u svlačionicu, a zamenio ga je Sarabija. Na odmor se otišlo bez golova.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Pari Sen Žermen

Na vođstvo gostiju čekalo se do 64. minuta, kada je Mbape izveo korner za PSŽ sa leve strane, očajno je reagovala odbrana Bašakšehira, ostavila je potpuno samog Moaza Keana, koji ovaj poklon nije propustio i udarcem glavom je smestio loptu u mrežu 0:1.


U 79. minutu je stavljena tačka na meč. Sarabija je sa desne strane centrirao, Mbape je samo prosledio na levu stranu za Moaza Keana, koji iz okreta pogađa mrežu i rešava ovaj meč 0:2.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading