NEVIĐENO: NAPAD KOBRE U LA LIGI!

Autor:

Sport

28.10.2020

15:07 >> 15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Kadiz nalazi se u La Ligi prvi put posle 14 godina, ali ako je suditi po ponašanju njihovih igrača, neće se tamo dugo zadržati.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaler Viljareala Entoni Lozano komično je napao kolegu iz Kadiza

Španski klub, srpskoj javnosti poznat kao bivši klub Nenada Mirosavljevića, sa velikim uspehom nastupa u elitnom rangu španskog fudbala, gde trenutno zauzima desetu poziciju, ali njihovi igrači očigledno nisu bili spremni za "fore i fazone" fudbalera iz La Lige.

Naime, u prošlom kolu su Kadiz i Viljareal odigrali meč bez postignutog gola, ali utakmica nije bila bez drame, imajući u vidu da se dogodio "napad zmije"!

https://9gag.com/gag/aD4qPDw

Fudbaler "žute podmornice" Entoni Lozano napravio je prekršaj nad Aljehom. Nezadovoljan sudijskom odlukom, Lozano je fudbalera Kadiza udario u predeo vrata, ali je njegov atak bio krajnje komičan, pošto je potez koji izgledao kao onaj koji u američkom rvanju koristi Santino Marela, a koj zove "Kobra".

Šta sve više nećemo videti u fudbalu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading