TADIĆ SE PRISETIO ŽIVADINOVIĆEVE IZJAVE: Nije ni čudo što kažu da je 2:0 najopasniji rezultat u fudbalu!

Autor:

Sport

28.10.2020

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Ajaksa remizirali su 2:2 sa Atalantom u drugom kolu grupne faze Lige šampiona.

Dušan Tadić

Holandski velikan je posle prvih 45 minuta imao prednost od 2:0, koju je ipustio u nastavku meča.

Srpski reprezentativac Dušan Tadić bio je strelac prvog gola za Ajaks. Posle utakmice pokazao je vidno nezadovoljstvo zbog grešaka koje je njegova ekipa napravila.

- Naravno da sam razočaran, želeli smo tri boda. Na poluvremenu je bilo 2:0 i sve je bilo u redu, ali onda smo prebrzo primili dva gola. Ne znam tačno šta se desilo... Ovo moram da kažem - ako izgubimo loptu onda moramo brže da se transformišemo da bismo se odbranili.

Tadić je onda podsetio na staru izjavu Barda Živojinovića.

- Uvek kažu da je 2:0 najopasniji rezultat. Zato smo se na poluvremenu složili da želimo da nastavimo da igramo isto, da napadamo i tražimo treći gol. Tako bismo sebi značajno olakšali. Ali umesto toga oni su nas napali i videli su da mogu. Atalanta je dobar protivnik, ali mi uvek moramo da idemo na više, da razmišljamo kao pobednici. Nezadovoljan sam. I ja uvek želim više - to je Ajaksov mentalitet. A i mislim da možemo bolje - zaključio je Tadić.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading