ŠAMPION NIJE DOZVOLIO IZNENAĐENJE: Kimih srušio Nikolićevu Lokomotivu, nula Šahtjora i Intera!

Autor:

Sport

27.10.2020

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bajerna iz Minhena su savladali ekipu Lokokomotive iz Moskve rezultatom 2:1, dok su Inter i Šahtjor remizirali bez golova 0:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lokomotiva - Bajern

Bajern je bio bolji rival od početka meča. U prvom poluvremenu su dve ekipe imale jednak broj šuteva u okvir gola – po dva, ali je aktuelni šampion je poveo u gostima već u 14. minutu.

Leon Gorecka donosi prednost Bavarcima, odlično se kretao bez lopte, dobio odličan centaršut i loptu potom poslao u bliži ugao za vođstvo od 1:0.

Bajern je zaigrao ofanzivnije u nastavku, a Lokomotiva je imala svoje šanse. U 64. je poništen penal Bajernu.

Levandovski je srušen u kaznenom prostoru i penal za Bajern. VAR proverava, možda nije penal ide Kovač to da pregleda i kaže da je slobodan udarac, a ne penal.

Do izjednačenja se čekalo do 70. minuta.

Ze Luiš je povukao kontra napad po desnom boku, sjajno je ušao u kazneni prostor i uputio centaršut gde je Mirančuk došao do lopte i u bliži ugao poslao loptu za veliko izjednačenje ruskog predstavnika. 

Nepunih 10 minuta kasnije sevnula je golčina Kimiha. Poslao je projektil u donji desni ugao što je, ispostaviće se bio krajnji rezultat.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Šahtjor može da bude oduševljen činjenicom da ima 4 boda nakon utakmica protiv dva velika favorita.

Inter daleko bolji u prvom poluvremenu i pravo je čudo kako nisu postigli niti jedan gol. Lukaku je imao prvi šansu, potom je Barela pogodio prečku, a isti igrač je  imao šansu i u sledećem napadu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šahtjor - Inter

Lukaku je glavom šutirao posle kornera pored gola, a onda je iz slobodnog udarca pogodio prečku.

Malo je pao tempo Intera u drugom poluvremenu, Lautaro je imao jednu šansu, padao je Lukaku u kaznenom prostoru, ali je sve bilo uzalud, ostalo je 0:0.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading