PIRLO OBELODANIO: Udara li Ronaldo na Mesija?

Autor: Agencije/Republika

Sport

27.10.2020

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Juventusa Andrea Pirlo rekao je da će u utorak uveče biti gotovi rezultati testiranja na koronavirus fudbalera Kristijana Ronalda i dodao da će oni koji u predstojećoj utakmici budu igrali protiv Barselone, morati da se žrtvuju za dobru igru i rezultat.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo

Pirlo je rekao da ne zna da li će Ronaldo biti u postavi čak iako budu negativni.

- Moramo da sačekamo rezultate, mislim da će stići u utorak. Prvo to da sačekamo, pa ćemo videti. Za sada je sve otvoreno- rekao je Pirlo, preneli su italijanski mediji.

Fudbaleri Juventusa igraju u sredu od 21 sat na svom terenu u Torinu protiv Barselone, utakmicu drugog kola Grupe G u Ligi šampiona.

Trener crno-belih rekao je da neće moći da računa na kapitena Đorđa Kjelinija i Matijsa de Lihta, a da je neizvestan nastup Leonarda Bonučija, koji se i dalje oporavlja od povrede mišića.

- Računaću na raspoložive igrače. Barselona je jaka, u svom sastavu ima velike šampione i moramo da odigramo sjajno. Igrači se sigurno morati da se žrtvuju i odigraju dobar meč. Imam samo četvoricu defanzivaca i tako ćemo ćemo igrati- dodao je nekadašnji fudbaler Juventusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

On je ocenio da su Paulo Dibala i Alvaro Morata dobro odigrali protiv Verone (1:1) i naveo da Veston Mekeni neće sutra igrati u odbrani.

- Dobro su igrali, šteta što nisu postigli golove. Mekeni trenira ali ne verujem da sutra može da igra u odbrani- dodao je Pirlo.

Juventus je ove sezone neporažen, ali je osvojio samo devet bodova iz pet utakmica u Seriji A. Takmičenje u Ligi šampiona torinski tim počeo je pobedom 2:0 protiv Dinama iz Kijeva, prošle sedmice.

Pirlo je rekao da je ekipa "trenutno pod rekonstrukcijom".

 

 

 

- Ne znam koliko vremena, nadam se da ću imati igrače na raspolaganju. Mi smo pod rekonstrukcijom, ali ne smemo svuda da gubimo bodove- dodao je on.

I Barselona je takmičenje u Ligi šampiona počela pobedom, protiv Ferencvaroša 5:1.

- Imamo sreće da se takmičimo sa velikim klubovima i sjajnim igračima. Već 15 godina Ronaldo i Mesi rade velike stvari. Ovo nije odlučujući meč, ali radujemo se što ćemo moći da pokažemo koliko vredimo. (Lionel) Mesi je i dalje u vrhu, igrao sam protiv njega mnogo puta kao igrač, a sutra ću prvi put kao trener. Takve igrače morate da gledate na drugačiji način i nadate se da neće imati svoj najbolji dan- rekao je Pirlo.

- U Barseloni ima sjajnih igrača, uprkos nekih izostanaka. Za nas će biti ključni odlučnost i želja. Biće teško ali lepo- dodao je Pirlo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading