TADIĆEV PULEN NA METI VELIKANA: Barselona i Juventus SE OTIMAJU oko mladog BISERA Ajaksa!

Autor:

Sport

26.10.2020

09:57 >> 09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saigrač Dušana Tadića i jedan od najperspektivnijih mladih fudbalera Ajaksa nalazi se na meti evropskih velikana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ajaks bi mogao da ostane bez jednog od najvećih bisera u svetskom fudbalu

Rajan Gravenberč, 18-godišnji veznjak sa ofanzivnim tendencijama, bio je spektakularan tokom Ajaksovog demoliranja Venla rezultatom 13-0.

Mladi holandski biser postigao je gol i asistenciju na tom meču, čime je privukao pažnju giganata "starog kontinenta" poput Juventusa i Barselone.

 

 

Gravenberč, koga Dušan Tadić inače smatra jednim od najboljih u ovoj generaciji Ajaksa, nije pokazao preferencu kada su ovi klubovi u pitanju, ali se nagađa da bi bivši selektor "Oranja" Ronald Kuman i Barselona mogli da imaju prednost, ako ni zbog čeka onda zbog činjenice da su trener i igrač sunarodnici.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rajan Gravenberč mogao bi da košta i do 30 miliona evra!

Ipak, Juventus se ne predaje, pa je Rajanu ponudio bolje uslove u slučaju da se odluči za napuštanje Amsterdama. 

 

To u ovom trenutku deluje nerealno i nelogično, posebno kada se uzme u obzir Ajaksova forma i količina minuta koju ovaj mladić dobija, ali kada su velikani svetskog fudbala u pitanju, nikada ne treba reći nikad. 

Cenu Gravenberča teško je odrediti. "Transfermarkt" ovog "kopljanika" procenuje na 11 miliona evra, ali bi čelnici kluba bez sumnje tražili značajno više, pa se nagađa da bi ta cifra mogla da bude oko 30 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading