TOŠIĆ U IDEALNOM TIMU LIGE EVROPE!

Sport

03.11.2017

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizanov vezista Zoran Tošić je u proteklih nekoliko dana prvo postigao pobedonosni gol za Partizan na gostovanju protiv Borca iz Čačka, zatim je dobio ćerku, a protiv Skenderbega je u 4.kolu Lige Evrope postigao jedan od dva gola u pobedi protiv albanskog tima uz pregršt kreiranih akcija za napadače njegove ekipe.

RepublikaFoto: Starsport
Iza Tošića je sjajna nedelja kako na sportskom, tako i na privatnom planu

Tošić je postigao sjajan gol protiv Skenderbega u 39. minutu iz slobodnog udarca, a učestvovao je i u velikom broju napadačkih akcija Partizana, tako da je generalan utisak bio vrlo pozitivan.

UEFA je takođe objasnila zbog čega je Tošić zaslužio mesto u idealnom timu 4. kola Lige Evrope.

- Tošić je razbio katanac u prvom poluvremenu protiv Skenderbega i nastavio da stvara brojne šans saigračima, što magičnim dodavanjima sa strane ili iz prekida - stoji na sajtu UEFA.

Idealni tim 4. kola Lige Evrope čine:

Marijno Barbosa (Viljareal) - Peter Ankersen (Kopenhagen), Mihael Luftner (Kopenhagen), Marvin Budraj (Varegem), Alberto de la Belja (Sosijedad) - Memfis Depaj (Lion), Serhio Kanales (Sosijedad), Dominik Prokop (Austrija), Zoran Tošić (Partizan) - Mihael Krmjenčik (Plzenj), Juja Osako (Keln).

Foto: Printscreen uefa.com

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading