TRAČAK NADE ZA LUKU JOVIĆA: Pogledajte koga Real Madrid "PIKIRA" KAO ZIDANOVU ZAMENU

Autor:

Sport

25.10.2020

08:57 >> 10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne vesti za reprezentativca Srbije Luku Jovića stižu nam iz Madrida, gde predsednik kluba i njegovi saradnici ozbiljno razmatraju promenu trenera.

Zinedin Zidan mogao bi uskoro ponovo da napusti klupu "Kraljevskog kluba"

Klupa Real Madrida zadnjh godina više liči na vrtešku nego na bilo šta drugo, imajući u vidu da predsedavajući u "kraljevskom klubu" Florentino Perez očajnički pokušava da rekreira uspeh legendarnih "Galaktikosa".

Zinedin Zidan već je jednom osetio breme tog pritiska na svojim ramenima, pa je napustio klub uprkos osvajanju tri trofeja Lige šampiona.

Sada bi legenda svetskog i francuskog fudbala mogla to ponovo da učini, što bi za uši zapostavljenog Luke Jovića mogla da bude muzika.

 

 

 

Još srećniji mladi "Orao" mogao bi da bude imenom koje se najčešće pominje kao zamena.

Naime, čelnici madridskog kluba kontaktirali su Maurisija Poketina kako bi procenili koliko je zainteresovan da se vrati u vrh svetskog fudbala. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Poketino od odlaska iz Totenhema čeka ponudu nekog velikana, tako da se očekuje da ponudu Reala oberučki prihvati

Imajući u vidu da Poketino nikada nije ni hteo da ode iz Totenhema, očekuje se da on oberučki prihvati ovu priliku, čime bi nasledio tim koji se bliži, ako već nije ušao, u smenu generacija. 

Ipak, mladih i pretalentovanih igrača ima, tu su i prekaljeni veterani, ali svi faktori upućuju na to da bi Poketino mogao da počne da gradi svoj projekat, što za našeg reprezentativca otvara vrata koja su manje-više zatvorena pod palicom popularnog "Zizua". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading