U BL NIŠTA NOVO: Bajern petardirao Ajntraht, het -trik Levandovskog - Lajpcig okrenuo Hertu!

Autor:

Sport

24.10.2020

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Bajerna je ostvarila još jednu ubedljivu pobedu, ovog puta nastradao je Ajntraht sa 5:0 na "Alijanc Areni".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Robert Levandovski

Bavarci su već u desetom minutu došli u vođstvo.

Bila je to akcija kroz sredinu, na kraju Koman lepo proigrava Levandovskog u kaznenom prostoru, a najbolji strelac Bajerna rutinski pogađa za 1:0.

Isti igrač je i duplirao prednost šesnaest minuta kasnije, ovoga puta posle Kimihovog kornera i rezultatom 2:0 se ušlo u drugo poluvreme.

Na het-trik fenomenalnog Poljaka čekalo se do 60. minuta, kada je povisio na 3:0 posle asistencije Daglasa Koste, a do kraja su svoje golgeterske sposobnosti demonstrirali i Liroj Sane u 72. minutu, kao i rezervista Musijala u posldnjim trenucima meča za ''petardu'' i konačnih 5:0.

Ipak, Bajern još uvek nije vodeći na tabeli, pošto je RB Lajpcig upisao novu pobedu, i to posle preokreta protiv Herte, rezultatom 2:1.

 

 

 

Herta je povela golom Kordobe u osmom minutu, izjednačio je Upamekano tri minuta kasnije, a preokret je usledio iz jedanaesterca u 77. minutu, koji je realizovao Zabicer - 2:1.

Jedini remi viđen je u duelu Unio Berlina i Frajburga, bilo je 1:1. Grifo je u 34. minutu doneo prednost gostima, a samo dva minuta kasnije Union Berlin je izjednačio golom Andriča.

Majnc je nastavio da ređa poraze, peti u nizu u isto toliko mečeva doživeo je danas na svom terenu protiv Menhengladbaha, koji je na kraju slavio sa 3:2. 

U poslednjem subotnjem meču petog kola Bundeslige, Borusija Dortmind slavila je na svom terenu protiv Šalkea 3:0.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading