NAVIJAČI U EKSTAZI: ON igra protiv Barselone, ali JEDNO IME će im pokvariti raspoloženje!

Autor:

Sport

23.10.2020

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna vest za navijače Real Madrida, ali i za srpske navijače pred "El klasiko" koji se igra ove subote od 16 sati.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Serhio Ramos će igrati protiv Barselone!  Nestvaran je podatak da je od osam poslednjih utakmica u Ligi šampiona, na kojima je igrao bez Ramosa, Real izgubio sedam, što dovoljno govori o važnosti njegove uloge.

Barselona na Nou Kampu čeka večitog rivala, sa željom da ga dotuče i da mu pobegne na tabeli. A poraz bi verovatno doneo i smenu Zinedina Zidana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Real je objavio spisak od 20 igrača koji ću putovati za Barselonu, a na njemu je i Luka Jović. Iako se slivaju kritike, lavine na glavu srpskog napadača, on i dalje uživa poverenje trenera.

 

Odigrao je Jović četiri utakmice za Real od početka sezone, na dve je bio starter, ali prvog gola, kojim bi probio led, još nema. Pitanje je da li će i ovog puta dobiti priliku da startuje, kao na prethodnom meču protiv Šahtjora, pošto je Vinisijus, samo što ga je zamenio, posle 12 sekundi postigao gol.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading