OTIMAČINA OKO BISERA MENHENGLADBAHA: Bajern želi da oslabi rivale, ali ČELSI I JUNAJTED OZBILNO GRIZU

Autor:

Sport

22.10.2020

17:08 >> 17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna u dugom nizu transfer saga razvija se pred našim očima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Denis Zakarija nalazi se na meti Bajerna, Čelsija i Mančester junajteda

Igrač koji je pokrenuo "transfer rat" između Bajerna i engleskih velikana zove se Denis Zakarija, igra poziciju zadnjeg veznog i ima 23 godine.

Zakarija trenutno nastupa za Borusiju iz Menhengladbaha, za koju je odigrao više od sto utakmica. U klubu se nalazi od 2017. godine, a ugovor mu traje još dve, tako da bi ekipa koja je poznata po "štancovanju" dijamanata poput Marka Rojsa mogla lepo da profitira od njegove prodaje.

Ovaj korpulentni fudbaler takođe cveta i na internacionalnoj sceni, gde je za reprezentaciju Švajcarske već odigrao 28 utakmica.

 

 

 

Suma o kojoj se govori blizu je 45 miliona evra, što bi za neke moglo da bude preskupo.

Čelsi, uprkos interesovanju, deluje kao najmanje realna opcija, posebno kada se uzme u obzir količina novca potrošena na pojačanja ovog leta, kao i sama količina pridošlica u ekipu Frenka Lamparda. Ipak, u slučaju da dođe do prodaje Kantea kako se priča ovih dana, Zakarija bi mogao tu rupu da popuni besprekorno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⚽️⏳???? #ZAK8

A post shared by Denis Zakaria (@deniszakaria) on Aug 20, 2020 at 11:27am PDT

 

Ekipa Mančester junajteda ne uspeva da se nametne na tržištu u poslednje vreme, pa se postavlja pitanje dali sportski direktor "crvenih đavola" Ed Vudvard ima sposobnost da do Zakarijinog potpisa prestigne gigante poput gorepomenutih klubova.

 

To ostavlja Bajern kao najrealniju opciju, što je i logično kada se uzme u obzir način na koji taj klub funkcioniše. Što više kupuju u Nemačkoj, to su slabiji protivnici, a to je, kao što smo već videli, pobednička formula za Bavarce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading