VELEIZDAJA NA "NOU KAMPU": Zvezda Barselone zabila NOŽ u LEĐA saigračima!

Autor:

Sport

22.10.2020

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udarna vest u Kataloniji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đerar Pike i Leo Mesi

Defanzivac Barselone Đerar Pike potpisao je novi, četvorogodišnji ugovor sa velikanom koji će ga zadržati na "Kamp Nou" do 37. godine života.

Ipak, mediji u Kataloniji prenose da je iskusni štoper tom prilikom izdao saigrače jer je prihvatio da mu se plata za sezonu 2020/2021 prepolovi. Naime, on je bio među prvima u Barsinoj svlačionici koji se protivio nameri predsednika "blaugrane" Bertomeua da "kreše" zarade, ali je očigledno promenio stav kako bi do poznih igračkih godina nosio dres višestrukog prvaka Starog kontinenta.

 

 

Pike će tako u tekućoj sezoni bruto zaraditi deset umesto 20 miliona evra, ali je zato sebio omogućio produženi boravak u Kataloniji.

Takođe, ugovor predviđa mogućnost da španski as napusti Barsu ukoliko proceni da je to za njega najbolje. U slučaju ponude iz MLS lige otišao bi bez obeštećenja, dok za Evropu to ne važi. I Barselona se obezbedila. Defanzivac može biti "otpušten" ako ne odigra bar trećinu mečeva, a ova odredba važi od takmičarske sezone 2021/2022-

Pored Pikea, nove ugovore parafirali su Mark Andre ter Štegen, Klemon Lengle i Frenki de Jong.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading