NIJE MOGAO DA PREĆUTI: Podrhtava "Marakana", vezista GRMI o velikoj NEPRAVDI u Zvezdi!

Autor: Maxbetsport, Republika

Sport

20.10.2020

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i izazvao buru.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Vulić sa saigračima iz Crvene zvezde

Doskorašnji vezista Crvene zvezde Miloš Vulić izjavio je za "Maxbetsport" da je prešao u italijanski Krotone zbog "nepravde" kojoj je bio izložen u Ljutice Bogdana.

– Krenulo je dobrim učinkom posle priprema i izborio sam se za status u najboljem timu. Planirano je da se nadograđujem i da postanem standardan član ekipe. Neke mečeve nalazio sam se u sastavu, pa ulaziom sa klupe, a onda se nisam našao u kombinaciji za meč protiv TSC – prisetio se Vulić starta ove sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Vulić na "večitom" derbiju

Nakon toga otišao je sa stadiona "Rajko Mitić" i odlučio da povuče najvažniji potez.

– Posle skoro mesec dana od ponude prelomio sam da prihvatim odlazak u Krotone. Nisam hteo da trpim nepravdu u Zvezdi, a sa ove tačke gledišta nisam se pokajao - dodao je bivši igrač kruševačkog Napretka.

Podsetimo, Vulić (24) je Crvenu zvezdu pojačao 2018. godine, i od tada je odigrao 30 prvenstvenih utakmica na kojima se četiri puta upisao u listu strelaca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading