OD OVOGA SE ZEMLJA TRESE: Zdjelar žestoko potkačio fudbalera Zvezde!

Autor:

Sport

20.10.2020

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večiti derbi je odavno gotov, ali se strasti i dalje ne smiruju.

RepublikaFoto: Starsport
Sanogo i Zdjelar u jednom od mnogih bespoštednih duela

Vezista Partizana Saša Zdjelar veoma je besan na rivala iz Crvene zvezde, Sekua Sanogoa koji je povredio Lazara Markovića i Sejduba Sumu.

-  Povredio je Sumu i Lazara... Udarali su po glavi Asana... Ko ne ume bolje, odlučuje se na takva sredstva - istakao je Zdjelar za Sportski žurnal.

Podsetimo 163. večiti derbi završen je rezultatom 1:1, Stevanović je na početku meča doneo prednost Partizanu, a bod Zvezdi osigurao je Katai sa bele tačke sredinom drugog poluvremena.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Marko

22.10.2020 02:56

TRESE SE VASE LUDE GLAVE SVA TRI IGRACA SU GA PROVOCILARE RECIMA I STIPANJEM,NAROCITO JAPANAC ZDJELAR KENJA PO OBICAJU TOCILA OD IGRACA...

Marko

17.02.2021 08:15

Sango takav igrac a sto vi igrate prljavo covek nije kriv,protiv Zvezde uvek Partizan igra prljavo a sudije vam oprastaju..Suma mali kepec ide na gromade Zvezde, zvezdini igraci ga mugu u dzep da spreme.Zdjelar sto se tice tebe imas prljav jezik i pogan si covek...