Zidan odlazi, Perez vraća Murinja!

Autor: I. V.

Sport

02.11.2017

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gotovo je sigurno da će Zinedin Zidan napustiti kormilo tima iz Madrida. Još ima šanse da spase svoje mesto osvajanjem ili Lige šampiona ili Primere ali daleko je od toga.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zinedin Zidan nije siguran na klupi Reala

Zinedinu Zidanu ljulja se tlo pod nogama. Deo  krivice ide njemu, ali na neke stvari nije uticao, pre svega kada je u pitanju prodaja Morate, ali i nedovođenje špica.

Florentino Perez ne prašta loše rezultate pa se otkaz na kraju sezone smeši legendarnom Francuzu. Prva želja predsednika Reala je Žoze Murinjo. On ima problema u Mančester Junajtedu, pre svega zbog neslaganja sa upravom kluba, konkretno direktorom Vudvardsom. Perez će pokušati da ga dovede u Real, ali male su šanse da Portugalac to prihvati.

U Madridu razmišljaju o Poketinu, Jogiju Levu, kao i Alegriju.

Uz novog trenera, uslediće i čistka u igračkom kadru, naime, Perez bi mogao da se odrekne Benzeme, Modrića, Kazemira i da dodatno podmladi tim, a izvesno je da će umesto Kejlora Navasa, stići novi golman, u idealnom slučaju De Hea ili Donaruma, a treća opcija je Kepa iz Bilbaoa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading