BARSA PUCA PO SVIM ŠAVOVIMA: Kuman udario na Mesija posle poraza od Hetafea!

Autor:

Sport

19.10.2020

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barselona je još jednom razočarala svoje navijače, ovog puta porazom na gostovanju Hetafeu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Leo Mesi

Trener Blaugrane Ronald Kuman je posle novog kiksa u Primeri govorio o formi Lionela Mesija.

- Možda mu je potrebno još vremena, ali bi mogao da bude bolji. Ali gledam ga svaki dan, srećan je i želi da igra i bude vođa tima. Ne mogu da se požalim. Mislim da nije imao ni sreće. Ne sumnjam u njegove nastupe, siguran sam u njega - rekao je Kuman.

Na početku sezone stiče se utisak da Barselona ima problema u završnici iako statistika drugačije pokazuje.

- Postigli smo osam golova na četiri utakmice. Ne znam da li je neki drugi prvoligaš to uradio. Imali smo teške utakmice, nisam zabrinut. Imamo dovoljno kvaliteta - uveren je trener Katalonaca.

Polako raste pritisak javnosti.

- Nisam razočaran. Svi se trude najviše što mogu. Naravno, moramo da napredujemo. Ali tim je srećan. Nismo srećni zbog rezultata, ali nemamo vremena da tugujemo. Imam šta da kritikujem, ali nisam razočaran. Igrači moraju neke stvari da poprave, ali to je moj posao - istakao je Kuman.

Barselona na startu Lige šampiona igra protiv debitanta Ferencvaroša, a potom je očekuje duel sa najvećim rivalom – Real Madridom.

- Uvek je važno pobediti posle poraza, posebno u Ligi šampiona. Utakmica u utorak je vrlo važna. Možda je pažnja više usmerena na neke druge, ali moramo ići utakmicu po utakmicu - zaključio je trener Barselone.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading