(VIDEO) IZRAELAC POLUDEO KAO NIKAD DO SAD: Natho posle penala sa Zvezdom psovao sve po spisku, nije mogao da se suzdrži!

Autor:

Sport

19.10.2020

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je još jednom ispustio pobedu protiv Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Bibras Natho i Marko Gobeljić

Vodili su crno-beli skoro ceo meč, ali su ostali bez pobede posle penala koji je realizovao Katai.

Nema se šta mnogo zameriti fudbalerima Partizana, koji bi verovatno osvojili sva tri boda da nije bilo najstrože kazne.

Jedni tvrde da jeste bio penal, a opet oni drugi da nije bilo materijala za belu tačku.

Klupa crno-belih burno je reagovala, kao i sami igrači Partizana na terenu, svi izuzev samog Jojića, koji je odmah priznao da je kriv za penal.

Snimak uz teren pokazuje i eksploziju nezadovoljstva klupe crno-belih posle odluke Novaka Simovića, gde je u jednom momentu bilo i žestoke razmene reči između glavnog arbitra i Aleksandra Stanojevića, ali je posebno nezadovoljan bio Bojan Ostojić, koji je dobio i žuti karton posle toga. Međutim, najviše je pobesneo Bibras Natho:

- Idite sad, dajte gol, hajde. Iz kaznenog prostora. Ovo je šala od utakmice, je**na šala - grmeo je Partizanov Izraelac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
straja

19.10.2020 11:58

Da li je ovaj tekst o penalu pisao Velja nevolja!!??Lepo je da se procita OBJEKTIVAN tekst!!!

Marko

20.10.2020 02:46

Profesionalac ako je koliko se vidi nije, obicna seljacina,koga da on psuje u tudjoj zemlji kao prvo,kao drugo korner je i cist penal ko je Jojicu kriv sto rusi igraca u svojih sesnajest metara i ti na petercu...Neka psuje lako za to bod i -8 ostaje ide se dalje.Zvezdi mora da vec jednom bude jasno koliko je Partizan postuje kao komsija preko puta...