Katai REALAN posle večitog derbija: ŠAMPION NE MOŽE BITI ZADOVOLJAN BODOM!

Autor:

Sport

18.10.2020

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strelac gola koji je Crvenoj zvezdi doneo bod na 163. večitom derbiju, Aleksandar Katai, bio je optimističan ali realan u svojoj analizi okršaja sa Partizanom.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Katai matirao je Stojkovića sa bele tačke i svom klubu doneo bod u večitom derbiju

Katai, koji je kontroverzni penal načinjen nad Sekuom Sanogom pretvorio u pogodak, svestan je da šampion Srbije ne može biti srećan sa remijem protiv bilo koga, a kamoli protiv večitog rivala.

- Ne možemo biti zadovoljni osvojenim bodom. Odigrali smo odličan meč, analiziraćemo ga kada se ohlade glave, ali mislim da smo odigrali dobro taktički. Sa druge strane, bitno je i da nismo izgubili, tako da naša prednost ostaje ista i nastavljamo tamo gde smo stali, niz put ka još jednoj tituli - Objasnio je Katai.

O uspehu sa bele tačke rekao je sledeće.

- Iskreno, nije svejedno kada izvodite penal, naročito na derbiju. Svi misle da je jedanesterac lako šutirati, ali desi se promašaj. Trema je sigurno postojala, ali tako je i na svakoj utakmici. To je deo našeg posla i moramo da živimo sa tim, ali mi je drago što sam bio precizan - dodao je reprezentativac Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Katai smatra da šampion ne može biti zadovoljan bodom sa derbija

Posle Partizana sledi Evropa, odnosno okršaj sa Hofenhajmom. Uprkos kvalitetu protivnika, Katai nije previše zabrinut.

- Bitno je da smo ostali na istom odstojanju u odnosu na rivale. Okrećemo se Hofenhajmu, gde ćemo morati da pružimo maksimum kako bi ostvarili što bolji rezultat tamo. Nemamo toliko vremena za odmor, raspored je veoma gust, ali izdržaćemo. Imali smo dve reprezentativne pauze kada smo odmarali, idemo dalje, to nam je posao - zaključio je Aleksandar Katai.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading