SANOGO IZNUDIO PENAL: Sudija IZAZVAO GNEV crno-belih KONTROVERZNOG ODLUKOM

Autor:

Sport

18.10.2020

16:45 >> 17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao što izgleda postaje tradicija na večitim derbijima, Crvenoj zvezdi dosuđen je penal na 163. okršaju "večitih".

RepublikaFoto: Starsport
Sudija Simović svirao je veoma kontroverzni penal na 163. večitom derbiju

Igrao se 73. minut kada je posle kornera u šesnestercu pao Sanogo, koga je, navodno, Miloš Jojić povukao sa leđa.

Afrički fudbaler pao je kao pokošen, a sudija je pokazao na belu tačku. Katai je loptu poslao u gornji desni ćošak, a Vladimir Stojković nije uspeo da je dohvati.

RepublikaFoto: Starsport
Seku Sanogo izborio je penal za ekipu Crvene zvezde

Klupa Partizana, predvođena šefom stručnog štaba Aleksandrom Stanojevićem, bila je razjarena zbog kontroverznog penala, ali ne samo zbog njega.

Sudija Simović, barem po mišljenju crno-belih, nije trebao da sudi ni korner koji je prethodio penalu, imajući u vidu da lopta nije dotakla nijednog fudbalera Partizana posle šuta Zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
benedikt

18.10.2020 21:45

Kakvo neobjektivno novinarstvo: Igrao se 73. minut kada je posle kornera u šesnestercu pao Sanogo, koga je, navodno, Miloš Jojić povukao sa leđa. Fudbaler pao kao pokosen. Pa sam Jojic se nije bunio, svestan da ga je vukao sto se i na snimu vidi. Partizanu u poslednjih 10derbija je svirano 3, a Zvezdi 1 penal Tako da vam udaram block da ne moram vise da citam vase lazi

Niks2

19.10.2020 08:25

Autor-Republika. Koji grobar se krije iza ovoga. Da li šef policije Rebić ili Velja-nevolja. Klasičan penal jer je igrač povučen za dres i pao unazad, dakle nije unapred. Inače, Sanogo je bio najbolji igrač Zvezde sa 99% tačnih pasova. Da Eraković nije 2 puta kiksirao u istom minutu, grobari bi doživeli težak poraz. Dominacija u posedu lopte (70-30)%