STANOJEVIĆ OSTAO ŠOKIRAN: Ni trener Partizana NIJE ZNAO OVO O SVOJOJ ZVEZDI!

Autor:

Sport

18.10.2020

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef stručnog štaba Partizana našao se zatečen kada je dobio neočekivanu informaciju o jednoj od svojih zvezda.

RepublikaFoto: Starsport
Nagađanja da je Vladimir Stojković zaražen koronom ispostavila su se kao netačna

Nije virus korona bilo šta sa čime bi se trebalo šaliti, ali trener Partizana Aleksandar Stanojević morao je da se nasmeje kada je o svom golmanu Vladimiru Stojkoviću dobio informaciju koju niko u klubu nije imao.

Naime, stratega crno-belih su novinari, neposredno pred početak 163. derbija, obavestili da se pojavila informacija da popularni "Stojke" ima koronu.

 

Stanojević se na to nasmejao, svestan komičnosti pitanja kada se uzmu u obzir sve predostrožnosti tokom organizacije najvećeg praznika u srpskom fudbalu.

- Stojković ima koronu? Ha-ha-ha. Ako je imao, mi za to ne znamo. Niko u ekipi nije pozitivan - kroz smeh je objasnio Aleksandar Stanojević.

Dok sa Partizanovim strategom mogu da se šale o koronavirusu, stvari sa druge strane Topčiderskog brda znatno su ozbiljnije, pa će 163. večiti derbi zbog bolesti propustiti Mirko Ivanić i Gelor Kanga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading