POVREDILI SE TIJAGO I VAN DAJK: Klopova UZDANICA završila sezonu?

Autor:

Sport

17.10.2020

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon "Mersisajd" derbija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Virdžil Van Dajk u razgovoru sa Jirgenom Klopom, a pored menadžera Evertona Karla Anćelotija

Fudbaleri Evertona i Liverpula remizirali su 2:2 na "Gudisonu" u 5. kolu Premijer lige, a sudeći po rečima menadžera "crvenih" Jirgena Klopa, gosti su izvukli deblji kraj na tom susretu.

Dva veoma važna fudbalera šampiona Engleske, Virdžil Van Dajk i Tijago Alkantara, doživeli su neugodne povrede, a ostrvski mediji spekulišu da je korpulentni defanzivac završio sezonu.

- Kada sam izašao sa terena, Tijago mi je rekao da misli da je iz te situacije izašao povređen. Videćemo da li je to tačno, ali on je mislio da treba to da se pogleda - istakao je Nemac, a prenosi "Skaj".

Van Dajk se povredio već u osmom minutu posle sudara kolenima sa golmanom "karamela" Pikfordom.

- Nije dobro. Virdžil je odigrao mnogo uzastopnih utakmica, ali nije mogao danas da nastavi, pa nije dobro - dodao je Klop.

Nezadovoljni nemački stručnjak veruje da je glavni arbitar Majkl Oliver propustio da dosudi penal u toj situaciji.

- U utakmici je sve prilično brzo. Za mene je to čist penal. Ali, videli smo podignutu zastavicu i dosuđen je ofsajd. I tada sam mislio da je trebalo sudija da pogleda taj start, ali to se nije desilo. Mi nemamo moć nad tim, samo sedimo i razgovaramo o tome. O tome morate da pitate druge ljude, a ne mene. Šta mogu da kažem - zaključio je Klop.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading