EKSKLUZIVNO ZA "REPUBLIKU": Ljupka Stević, Anastasija Buđić i Milica Dabović PROGNOZIRALE ishod derbija! Evo ko će se RADOVATI, a ko TUGOVATI!

Autor:

Sport

18.10.2020

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred 163. "večiti" derbi.

RepublikaFoto: starsport/Instagram/Printscreen
Foto: Ilustracije

Fudbaleri Partizana od 17 časova dočekuju Crvenu zvezdu u Humskoj u 11. kolu Superlige Srbije, a ekskluzivno za "Republiku" ishod 163. "večitog" derbija prognozirale su poznate Srpkinje - Ljupka Stević, Anastasija Buđić i Milica Dabović.

One su se opredelile u skladu sa svojim navijačkim uverenjima, a pevačica Ljupka Stević smatra da će crveno-beli trijumfovati, i to rezultatom 2:1.

- U prvom poluvremenu Crvena zvezda će postići dva gola, potom će Partizan smanjiti u drugom poluvremenu, tako da očekujem trijumf od 2:1 mog voljenog kluba - detaljno je prognozirala Ljupka, uz opasku da sa posebnim žarom bodri mečeve reprezentacije Srbije, koja joj je na prvom mestu.

RepublikaFoto: instagram.com/ljupkastevic
Ljupka Stević

Modelsica Anastasija Buđić poručuje da neće biti u prilici da isprati meč, ali zdušno navija za crno-bele i očekuje trijumf domaćih.

- Zbog brojnih obaveza neću biti u mogućnosti da gledam meč, ali oduvek navijam za crno-bele - rekla je Anastasija.

RepublikaFoto: instagram.com/anastasija_stasy
Anastasija Buđić

Bivša košarkaška reprezentativka Srbije Milica Dabović očekuje pobedu "parnog valjka".

- Pobediće onaj ko bude imao više sreće, ali i veće srce. Moje srce je crno-belo - jasna je Dabovićka koja je sa velikim uspehom nastupala za ŽKK Partizan i bila je jedna od miljenica "Grobara".

RepublikaFoto: Instgram.com/milicadabovic1982
Osvajačica bronze sa reprezentacijom Srbije na OI 2016. u Riju Milica Dabović

Podsećanja radi, u poslednja četiri derbija Partizan je upisao tri pobede i remi, bez primljenog gola, a Crvena zvezda nakon deset odigranih rundi u prvenstvu ima maksimalan učinak i osam poena više u odnosu na "večitog" rivala.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading