MEGAZVEZDA POTPISALA NOVI UGOVOR: Luka Jović OSTAO BEZ pojačanja svetske klase

Autor:

Sport

17.10.2020

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Luka Jović po svim prilika neće dobiti novog saborca, imajući u vidu da je prva želja Real Madrida Pol Pogba potpisao novi ugvovor.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pol Pogba potpisao je novi ugovor sa Mančester junajtedom

Mančester junajted je aktivirao klauzulu u ugovoru koji ima sa Polom Pogbom i produžio ga za godinu dana, čime je francuski fudbaler vezan za klub do 2022. godine!

Francuskom reprezentativcu na kraju tekuće sezone isticao je ugovor sa Junajtedom. Tokom reprezentativne pauze, Pogba je isticao da bi prelazak u redove Real Madrida bilo ispunjenje sna, ali aktiviranjem klauzule Junajted je stavio do znanja šta želi.

- Pogba je naš igrač, biće ovde još dve godine i siguran sam da je fokusiran na to da daje sve od sebe za nas. Želimo da vidimo najbolje od njega. Dakle, u sledećih nekoliko godina siguran sam da ćemo u tome uspeti - rekao je menadžer Junajteda Ole Gunar Solskjer.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Solskjer će se nadati da mu se glavobolja zvana Pogba neće obiti o glavu

Prema navodima britanskih medija, odluku o produženju ugovora Junajted je donio pre nekoliko nedelja.

Pogba se vratio u Junajted, gde je počeo profesionalnu karijeru, 2016. godine kada je za 105 miliona eura kupljen od Juventusa.

 

Za "crvene đavole" odigrao je 168 takmičarskih utakmica i postigao 33 gola, a u dresu reprezentacije Francuske, sa kojom je osvojio Svetsko prvenstvo 2018. godine, nastupio je 72 puta uz 10 pogodaka.

Ove sezone je bio starter na sve tri utakmice engleske Premijer lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading