POTRES U REGIONU: Rusi zbog Hrvata PREKROJILI granice Srbije!

Autor:

Sport

17.10.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavljajući Hrvata, klub iz Sankt Peterburga objavio mapu na kojoj su Crna Gora, BiH, Severna Makedonija i Albanija u sastavu naše zemlje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zenit u Ligi Evrope

Velika Srbija apsolutni je vladar Balkanskog poluostrva, bar nas tako vide braća Rusi. Veliki fudbalski klub Zenit iz Sankt Peterburga prikazao je u promo-videu našu zemlju, koja, osim sadašnje teritorije, obuhvata i prostor Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Severne Makedonije, a da gaf bude veći, za sve je kriv jedan Hrvat.

Naime, u klipu su prikazani animirani likovi svih igrača Zenita, pa i Lovren, sa puškom u ruci i odličjima osvojenim u zemljama u kojima je igrao Hrvatskoj, Francuskoj i Engleskoj, sa sve mapom njegove rodne zemlje. Na toj karti je svima za oko zapao Balkan, na kojem Srbija obuhvata zemlje bivše Jugoslavije, izuzev Hrvatske i Slovenije, ali se zato u našem sastavu našla i Albanija. U ostatku videa predstavljeni su i svi protivnici kluba iz Sankt Peterburga da bi Rusi imali predstavu gde se nalaze njihovi protivnici u F grupi u Ligi šampiona Dortmund, Lacio (Rim) i Briž.

RepublikaFoto: Instagram/Prinstscreen

Očekivano, to je podiglo puno prašine u regionu. Pre svega, burno su reagovali Hrvati, ali i svi ostali kojima je Srbija trn u oku, a posebno ih je pogodilo to što su sporan video napravili Rusi, i to baš Zenit.

Dejan Lovren

Klub iz grada na ušću Neve ne krije da ima dobre odnose s našim timovima, dok navijači Zenita gaje veliku ljubav prema Srbiji. Ona se, pre svega, ogleda u podršci očuvanju teritorijalnog integriteta naše zemlje, u čijim je okvirima Kosovo i Metohija. Tako su "Ultrasi" Zenita često na svojim mečevima razvijali transparente s porukom "Kosovo je Srbija", a nisu zaboravili da obeleže i 20 godina od NATO agresije na našu zemlju, nakon čega je južna pokrajina praktično okupirana od Albanaca.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading