"London calling": Ovaj sastav Zvezde napašće Arsenal!

Autor:

Sport

02.11.2017

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde nisu imali prethodnih sezona priliku da igraju u ritmu četvrtak-nedelja, ali kada dođu izazovi kao što je gostovanje Arsenalu, zaboravlja se i na umor i na povrede.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Igrači Zvezde u dobrom raspoloženju otputovali u London

Fudbaler Zvezde Mičel Donald izjavio je da će u Londonu biti teško, ali i lepo, pošto je motivacija za susret protiv "tobdžija" na vrhuncu.

Trener Vladan Milojević neće imati na raspolaganju Milana Rodića (pauza zbog crvenog kartona), kao ni kapitena Nenada Milijaša, čija žena se porodila pre nekoliko dana.

Crvena zvezda je pokazala da može da se ravna sa slavnim londonski klubom, ali je ostala kratkih rukava, jer je Žiru postigao pobedonosni gol u 85. minutu.

Ukoliko ne bude prevelikih iznenađenja sastav Crvene zvezde koji će večeras istrčati na teren stadiona "Emirati" izgledaće ovako:

Borjan - Stojković, Savić, Le Talek, Gobeljić - Donald, Krstičić - Srnić, Kanga, Radonjić - Boaći.

Zbog Crvene zvezde, Londonom je već jednom zavladao muk, posle pogotka Duleta Savića 1978. u 90. minutu za 1:1 nakon beogradskih 2:1, pa se navijači crveno-belih nadaju da je vreme za novog heroja čiji pogodak Arsenalu će se godinama prepričavati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading