LEGENDA JUNAJTEDA NA NOVOM ZADATKU: Pol Skols konačno ima TRENERSKI angažman!

Autor:

Sport

12.10.2020

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda Mančester Junajteda Pol Skols privremeno će voditi Salford Siti posle odlaska menadžera Grejema Aleksandera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pol Skols

Salfird Siti je smenio Grejema Aleksandera, koji je uveo klub u Englesku fudbalsku ligu u sezoni 2018-19.

Salford je trenutno peti u četvrtom rangu engleskog fudbala (Liga dva), nakon što je u prvih pet utakmica ostvario dve pobede i tri remija.

Pol Skols je jedan od suvlasnika kluba zajedno s bivšim saigračima iz Mančester junajteda ("Klasa 92") Dejvidom Bekamom, Rajanom Gigsom, Nikijem Batom i braćom Garijem i Filom Nevilom.

- Pol Skols će privremeno biti prvi trener tima, dok klub ne izabere novog menadžera. Trener rezervnog tima Voren Džojs, trenutno u izolaciji, pridružiće se Polu kao asistent kad bude mogao- stoji u soppštenju kluba.

 

Skols je 2015. već bio privremeni menadžer Salford Sitija, a prvi pravi posao menadžera imao je 2019. u Oldam Atletiku gde se nije proslavio pošto je na klupi ostao samo 31 dan. 

Pol Skols (45) je jedan od najbolji fudbalera Mančester junajteda u eri Aleksa Fergusona. Čitavu karijeru proveo je na Old Trafordu i tokom 19 sezona osvojio čak 11 titula prvaka Engleske, kao i dve Lige šampiona. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading