ODIGRAO NAJBOLJU SEZONU U SUPERLIGI, PA POPLJUVAO NAŠ FUDBAL: U Srbiji biraju šampiona na predsedničkim izborima!

Autor:

Sport

10.10.2020

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Radničkog iz Niša, Taras Bondarenko, danas nastupa daleko od Srbije, ali je dobro pamti, i to ne po dobrom...

RepublikaFoto: Starsport
Duel Bondarenka i Gomeša

Bondarenko je za medije u Ukrajini govorio o srpskoj Superligi,  izneo neka veoma kontroverzna mišljenja.

Nekadašnji defanzivac tima iz Niša, koji je pre toga igrao i za Metalac iz Gornjeg Milanovca, sada nastupa u Kazahstanu, ali se Srbije dobro seća.

U razgovoru za ukrajinski portal sport.ua pričao je o našem fudbalu. O svojoj najuspešnijoj sezoni u Srbiji, 2018/19, u kojoj je bio vicešampion sa Radničkim, rekao je...

- Bila je to najbolja godina za moju karijeru. Nisam imao dovoljno vremena da uživam u svemu što sam postigao. Nikakvo iznenađenje nije što smo bili bolje plaisirani od Partizana, jer smo u međusobnim duelima bili kvalitetniji od njih.

A o borbi za titulu protiv Crvene zvezde...

Nekadašnji fudbaler Radničkog iz Niša, koji je sa tim timom odigrao jednu od najboljih sezona u klupskoj istoriji, danas nastupa daleko od Srbije.

- Ja se šalim da u Srbiji šampiona biraju na predsedničkim izborima. Onaj za koga predsednik navija bude prvi tokom njegovog mandata. Naravno, nisam ozbiljan, to je samo šala- rekao je Ukrajinac.

Ipak, igranje Superlige je imalo i svoje prednosti...

- Uvek je zanimljivo, nikada ne znate ko će izboriti Evropu, ko će ispasti iz lige. Stalno se nešto dešava. Možda je jedini problem što Crvena zvezda prelako osvaja šampionske titule, bez konkurencije su poslednjih godina. Jedini teži zadatak im je derbi protiv Partizana- zaključio je Taras Bondarenko.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading