STANOJEVIĆ PROGOVORIO: Uprava na potezu kada je transfer Filipa Stevanovića u pitanju

Autor:

Sport

09.10.2020

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takođe, govorio je i o predstojećem Večitom derbiju.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Stanojević

Šef stručnog štaba fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević iskoristio je priliku da tokom reprezentativne pauze posveti pažnju medijima, pa je odgovarao na pitanja novinara koja mu je postavljala Biljana Obradović, portparol kluba iz Humske.

Stanojević je govorio o mnogim temama, a prvo je progovorio o prelaznom roku.

- Što se tiče pojačanja, malo je problem bio i oko korone i dosta je tu bilo stvari koje nisu normalne u fudbalu, zbog kojih neko jeste spreman, neko nije spreman - rekao je trener crno-belih.

Zatim je istakao da je zadovoljan trenutnim sastavom koji mu je na raspolaganju.

- Svesno želim neke stvari da promenim. Nemamo sve igrače sada i ne možemo sada da menjamo, ali u narednih mesec-mesec i po dana sigurno ćemo promeniti neki način igre, sistem, videćemo koliko možemo. Zavisi od vremena i igrača. S ovim igračima možemo da igramo onako kako hoću. Generalno nemamo problem ni na jednoj poziciji. Pokriveni smo svuda. Imamo različite profile igrače na svim pozicijama.

 

Uprava mu je ispunila sve želje u finišu prelaznog roka.

- Sve je realizovano što sam želeo. Sve što smo pomislili, došlo je. Uvek kažem, meni su potrebna dva prelazna roka da napravim ekipu kakvu želim, tako da u decembru će opet verovatno biti neka dopuna.

Naredna utakmica koja čeka njegove pulene će biti Večiti derbi, odmah posle reprezentativne pauze.

- Derbi se uvek očekuje da se pobedi. Sve je uvek drugačije i ne volim da poredim prošla vremena, ali jedino je za derbi sve isto. Svaki derbi donosi istu emociju i istu priču. Derbi je uvek biti ili ne biti, da li je osam bodova "plus" ili "minus"... Imao sam derbije i kad smo bili u minusu i kad smo bili u plusu, i kad smo bili u velikom plusu, i kad su bile eliminacije kao što je to u Kupu. Sve sam iskusio i ništa me ne opterećuje. Svi žive za derbi - poručio je Stanojević.

Na kraju je izbegao da odgovori na pitanje o prodaji Filipa Stevanovića, već je to vešto prebacio na upravu rečima da se on ne bavi transfer politikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading