Đukić pred Skenderbeg: NAŠE PRVO FINALE ZA PROLAZ!

Autor:

Sport

01.11.2017

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Miroslav Đukić izjavio je na konferenciji za štampu pred duel LE protiv Skenderbega da je svestan težine duela, ali da ugled Partizana zahteva pobedu u ovom meču.

RepublikaFoto: Starsport
Đukić: Ne očekujem nikakave probleme na tribinama, ovo je samo sport

- Svesni smo da nas čeka važan meč. Ovo je prvo od dva finala za dalji plasman u Evropi. Rival je čvrst, tvrd i jako teško prima golove. Moramo po tri boda, samo pobeda nam odgovara. Tako nam nalaže istorija Partizana i ugled kluba - najavio je Đukić igru na tri boda protiv albanskog tima.

Strateg crno-belih je istakao da se nada fer i korektnom ponašanju aktera na terenu, ali i tribinama. Đukić potcrtava da svi treba da neguju dobre odnose.

- Ne očekujem nikakve probleme, treba nam lep fudbalski ambijent. Svi želimo da se priča samo o fudbalu, treba da vlada prijateljska atmosfera. Svi smo propatili zbog problema na ovim prostorima, treba da budemo prijatelji - podvukao je Đukić.

Jedan od pokretača igre "parnog valjka" na ovom susretu trebalo bi da bude Zoran Tošić. On se nada boljoj realizaciji nego u meču pre dve nedelje u Elbasanu.

- Važnost meča je velika, od ovoga puno zavisi da li ćemo proći grupu, ili ne. Nadam se da ćemo biti koncentrisaniji nego u Albaniji.  Moramo da realizujemo šanse koje stvaramo. Nekad je jedna prilika dovoljna da se preokrene tok meča, pogotovo u evropskim utakmicama.

RepublikaFoto: Starsport

Na pitanje koliko će značiti podrška "Grobara" nakon dva susreta bez publike, popularni "Bambi" ističe da su navijači neizostavan deo svakog Partizanovog uspeha.

- Iskreno, nedostajali su nam navijači u prethodnim utakmicama. Oni će ponovo biti uz nas, teren je u fenomenalnom stanju, imamo dobre preduslove - izjavio je Tošić na konferenciji za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading