NORVEŽANI SMIRILI STRASTI: Srbija je favorit iako se igra u Oslu!

Autor:

Sport

06.10.2020

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije igra odlučujući meč za plasman na EURO naredne godine protiv selekcije Norveške, a protivnici "orlova" su poprilično naoštreni pred ovaj važan meč!

RepublikaFoto: Starsport
Fudbalska reprezentacija Srbije

Kako se meč bliži tako i Norvežani spuštaju loptu posle pretnji da će od Srbije "napraviti kiseli kupus", što govore reči fudbalera Seltika Mihameda Elijunusija.

- Pričamo o svim opcijama otkad je žreb bio i kako bismo mogli da napravimo uspeh. Biće zanimljivo videti ko će u finale. Za nas je prioritet meč sa Srbijom, koja je favorit protiv nas, Izraela i Škotske. Dugo nismo bili na EURO i imamo velika očekivanja- priznao je Elijunusi.

Pobednik duela na stadionu Uleval biće domaćin u finalu protiv boleg između Škotske i Izraela.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Erling Holand

- Biće to veliki izazov za nas. Ako prođemo nije važno protiv koga ćemo igrati. Trenutno je najvažnije pobediti Srbiju- dodao je bivši član Moldea, Bazela i Sautemptona.

 

Govorio je i o najboljem igraču Norveške Erlingu Halandu.

- Definitivno je jedan od najboljih na svetu. Mislim da tu uopšte nema dileme. Neverovatno je sve što je radio prošle sezone, fantastičan je igrač i sjajno je što ga Norveška ima- zaključio je.

Utakmica između Norveške i Srbije igra se u četvrtak od 20.45.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading