RINGIŠPIL NA KLUPI JUNAJTEDA: Murinjo "vratio uslugu" Solskjeru, argentinska legenda seda u vruću stolicu

Autor: Republika

Sport

06.10.2020

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matić dobija novog trenera!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ole Gunar Solskjer

Sudbine trenera u Premijer ligi uvek su bile promenljive, ali su vesti koje stižu iz crvenog dela Mančestera ravne sceni iz filma.

Naime, kako prenose mediji sa Ostrva, Ole Gunar Solskjer bi posle teškog poraza od Totenhema (6:1), predvođenog od strane Žozea Murinja, čoveka kojeg je Norvežanin "oterao" sa klupe "Old Traforda",  mogao da ostane bez angažmana. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Maurisio Poketino

Da stvari budu još zanimljivije, nagađanja o potencijalnom nasledniku javnost su dovele do Maurisija Poketina, argentinskog stručnjaka koga je upravo Murinjo zamenio na klupi Totenhema!

 

 

Uprkos aktivnom završetku transfer roka, u kome se Junajted pojačao Aleksom Telešom na poziciji levog beka i Edinsonom Kavanijem u špicu, "Ubica dečijeg lica" Solskjer nije ispunio očekivanja uprave i navijača od svog dolaska u martu 2019. godine, te bi Nemanja Matić i njegovi saigrači uskoro mogli da se nađu pod vođstvom bivšeg kapitena Espanjola i PSŽ-a. 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading