"Imao sam predosećaj da ćemo izvući Zvezdu!"

Autor: Sportski žurnal

Sport

03.10.2020

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Hofenhajma i srpski reprezentativac Mijat Gaćinović bi voleo da se njegov klub zajedno sa Crvenom zvezdom nađe u nokaut fazi Lige Evrope.

RepublikaFoto: Starsport
Mijat Gaćinović

Žreb je spojio nemački i srpski klub u istoj grupi, a pored njih naći će se još i Gent i Slovan iz Libereca.

– Grupa je zadovoljavajuća. Srećan sam što ću prvi put od odlaska u Nemačku gostovati u Srbiji. Najviše bih voleo da se mi i Zvezda plasiramo u šesnaestinu finala. Prednost je na našoj strani, dolazimo iz najjačeg prvenstva, mada nikome neće biti lako ni u jednoj utakmici. Svi timovi imaju određeni kvalitet – rekao je Gaćinović za "Sportski žurnal".

Hofenhajm je prethodnog vikeda pobedio Bajern sa 4:1, tako da crveno-bele čeka ogroman izazov.

– Čitao sam i po srpskim medijima da nas Zvezda nije želela za protivnika. Imao sam predosećaj da ćemo se naći u istoj grupi sa crveno-belima.

 

U Hofenhajmu se trenutno nalaze dva bivša fudbalera Salcburga Munas Dabur i Diade Samaseku, koji su nastupajući u dresu austrijskog kluba, imali priliku da igraju na "Marakani".

– Pričao sam sa Daburom pre žreba o Zvezdi. Rekao mi je da su mu se svideli navijači. Imaćemo sad priliku da igramo na Marakani. Nadam se da će biti publike u ograničenom broju i da ćemo bar delimično da osetimo atmosferu na najvećem srpskom stadionu – istakao je Gaćinović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading