NIJE SAMO HOLENDER: Stanojević pred Metalac bacio "Grobare" u TRANS!

Autor:

Sport

02.10.2020

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči 10. kola Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Partizana Aleksandar Stanojević

Aleksandar Stanojević, šef struke Partizana, rekao je pred gostovanje Metalcu u 10. kolu Superlige Srbije, da crno-beli nisu završili sav posao u prelaznom roku i da "čeka vesti".

- Sadik i dalje ima određenih problema koje nosi od ranije. Videćemo za njega. Ostali su spremni. Biće teška utakmica za nas - počeo je Stanojević.

On je prokomentarisao činjenicu da Milanovčani u sastavu imaju nekolicinu bivših članova "parnog valjka".

- Prirodno je da, pošto su bili dugo ovde i raskinut je ugovor sa njima, daju svoj maksimum. Kao što je prirodno i da ne mogu da imaju veću motivaciju od nas. Sigurno nas čeka teška, baš teška utakmica.

U Humsku je stigao Filip Holender.

- Filip Holender je stanadardan reprezentativac Mađarske. Imaće tri utakmice tokom pauze, a između ostalog će igrati i protiv Srbije. Gledaćemo ga na TV-u. To je igrač koji je izuzetno konkretan, direktan i može da nam donese dosta u napadu. I kao centralni napadač i po boku. U Mađarskoj je igrao u formaciji 3-5-2, držao je celu levu strani. Daje nam dosta mogućnosti da igramo različite načine kada bude došlo vreme za to.

Ostalo je još 48 sati do kraja prelaznog roka.

- Trebalo bi da se danas ili sutra nešto desi. U prelaznom roku se uvek nadamo do poslednjeg dana. Videćemo, nadam se nekim vestima - zaključio je Aleksandar Stanojević.

Podsetimo, Partizan gostuje u Gornjem Milanovcu u subotu od 18 časova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading