KRAJ SAGE: Španski MEGAPREOKRET za Jovića!

Autor:

Sport

01.10.2020

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon susreta sa Valjadolidom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović na meču protiv Valjadolida

Srpski napadač Luka Jović odigrao je 58 minuta u minimalnoj pobedi Real Madrida nad Valjadolidom, a to je bilo dovoljno da konačno zasluži pohvale španske "Marke".

– Drugi put uzastopno je u prvoj postavi što se nije dogodilo od januara. Dobio je novu priliku da pokaže da vredi i treba da ostane. Bio je snažan u svom nastupu. Imao je veliku šansu za gol, ali uprkos tome što je bio sam, šutirao je previsoko. Imao je još jednu priliku kada je pogodio spoljni deo mreže – rekao je novinar “Marke” i dodao:

– Nije ni imao sreće, jer je njegov sjajan udarac glavom bio odbranjen. Iznenadila je izmena u trenucima kada je dobro igrao, svoju najbolju utakmicu u Real Madridu – naveo je novinar pomenutog lista.

Srbina je u 58. minutu susreta zamenio Vinisijus Žunior, koji je i postigao pobedonosni pogodak za "galaktikose". Pohvale na račun Jovića trebalo bi da znače i kraj sage oko njegovog transfera ili pozajmice, pa je sva prilika da će bivši centarfor Crvene zvezde i jesen provesti na stadionu "Santjago Bernabeu".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading