"GROBARI" BESNI: Stanojević ostao bez NAJVEĆEG letnjeg pojačanja!

Autor:

Sport

30.09.2020

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se nakon potpisa.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Partizana Aleksandar Stanojević

Fudbaler Olimpijakosa Nikola Čumić prešao je na pozajmicu u španski Sporting Hihon, a ne u Partizan koji ga je želeo ovog leta, a kako sam kaže odlučio je finansijski momenat.

– Septembar je došao i momentalno sam znao šta me čeka u Grčkoj, sa šest igrača na mojoj poziciji kao konkurencija. Kada se pojavio Sporting kao opcija, nisam mnogo razmišljao. Tačno, zvao me je i Partizan, ali Atinjani su želeli da odem u jaču ligu. Ipak, presudan je bio ekonomski aspekt, pošto su u moj ugovor stavili klauzulu da može klub da me otkupi za 7.000.000 evra. To je prihvatljivo za španske klubove, ali nijedan klub u Srbiji ne može da me plati – kazao je Čumić.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Čumić

On je dodao da su ga saigrači u novom timu odlično prihvatili, naročito bivši napadač "parnog valjka" Uroš Đurđević.

Podsetimo, do kraja prelaznog roka ostalo je još pet dana, a trener crno-belih Aleksandar Stanojević želi da se pojača sa bar još dva igrača u poslednjoj liniji tima, gde je od njegovog dolaska stigao samo desni bek Aleksandar Miljković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading