NAJSLAĐA POBEDA ZA MURINJA: Totenhem posle penal drame eliminisao Lampardov Čelsi!

Autor:

Sport

29.09.2020

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Totenhema plasirali su se u 1/4 finala Liga kupa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lamela postiže izjednačujući gol

Sparsi su na svom terenu savladali Čelsi posle boljeg izvođenja penala sa 5:4, u regularnom delu bilo je 1:1.

Oba trenera su na teren izbacila kombinovane postave, sa tim što je Murinjo daleko više promešao karte, jer ga čeka meč protiv Makabija iz Haife u četvrtak.

Čelsi je dominirao u posedu tokom prvog poluvremena. Ipak, nije bilo mnogo velikih šansi. Timo Verner je uspeo da iskoristi jednu od njih, Regilon je izgubio loptu, Aspilikueta ga je kasnije sjajno izbacio varkom i dodao do Nemca, koji je snažnim i preciznim udarcem savladao Ljorisa.

Do kraj poluvremena Totenhem je preko Lamele imao ogromnu šansu, ali je novajlija Mendi izuzetno intervenisao. 

U drugom poluvremenu potpuno drugo stanje stvari na terenu. Čelsi se povukao, a Totenhem je opasno napadao. Regilon je imao veliku šansu, ali je Mendi još jednom sjajno odbranio. Mogao je i Čelsi do gola, ali Odoi i Verner nisu bili precizni. Kejn je ušao u igru sredinom drugog dela, i ubrzo je imao dobru priliku. Sjajno je izbacio Tomorija lažnjakom, ali je onda šutirao preko gola.

Totenhemu se ofanzivna igra isplatila. Regilon je slabijom desnom nogom uputio perfektan centaršut, a Lameli nije bilo teško iz blizine da savlada Mendija za 1:1. Do kraja meča šansi nije bilo, pa se pristupilo izvođenju penala.

Prvih 9 udaraca igrači oba tima su izuzetno precizno izveli, te golmani nisu imali nikakve šanse. Na kraju presudan je bio 10. penal koji je Maunt poslao pored gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading