NIGERIJAC RAZREŠIO DILEME: Uprava, Stanojević, Suma? Sadik otkrio kome je pokazao srednji prst na meču protiv Bačke!

Autor:

Sport

30.09.2020

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je na jedvite jade uspeo da savlada Bačku u odloženom meču devetog kola Superlige sa 2:1 (0:0), a meč u Humskoj obeležio je napadač crno-belih Umar Sadik.

RepublikaFoto: Starsport
Umar Sadik

Pored toga što je postigao vodeći gol na meču za svoj tim i tako olakšao život "parnom valjku", Nigerijac se našao u centru pažnje jer je posle jedne promašene šanse pri rezultatu 1:0 pokazao srednji prst ka klupi.

Kako na tribinama nije bilo navijača zbog pandemije korone, odmah su krenule spekulacije da je možda ljut na upravu jer ne želi da ga proda ili da je ušao u sukob sa trenerom Stanojevićem. Međutim, Umar je u kratkoj poruci Srpskom telegrafu objasnio da je gestikulirao prema rođacima koji su došli da ga gledaju.

- Na tribinama su bili moji rođaci. Bilo ih je trojica i jedan je uzviknuo kada sam promašio šansu da dam drugi gol. Pokazao sam mu srednji prst u šali. Eto, rešena je ta misterija - poručio je Sadik.

Poslednjih dana pojavile su se informacije da bi Partizan mogao da proda svog najboljeg golgetera i da bi u Humskoj pristali na ponudu Briža od 7.500.000 evra, ali ako dobiju sav novac odjednom. Međutim, uprava crno-belih ne želi da ga "utopi" za manje od 10.000.000 evra, pogotovo što novca u klubu ima (uprkos ispadanju od Lige Evrope) jer je Filip Stevanović prodat Mančester junajtedu za 12.000.000 evra. Uz to, klub iz Humske će neko vreme živeti i od prodaje Strahinje Pavlovića Monaku jer je transfer bio težak 10.000.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading