U HUMSKOJ ČUPAJU KOSU SA GLAVE: Fantastična partija i dva gola doskorašnjeg fudbalera Partizana!

Autor:

Sport

27.09.2020

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Olimpije iz Ljubljane savladali su Domžale sa 3:2 na svom terenu, a junak domaćina bio je doskorašnji fudbaler Partizana Đorđe Ivanović.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

On je postigao dva gola u prvom poluvremeni tako otvorio vrata Olimpiji ka važnoj pobedi.

Ivanović je u 4. minutu rutinski pogodio sa bele tačke i doveo svoj tim u vođstvo. Ipak, četiri minuta kasnije Pišek izjednačava na 1:1.

U 19. minutu srpski ofanzivac u stilu najboljih napadača glavom koristi asistenciju Elsnika i ponovo donosi prednost Olimpiji.

Još jedan bivši fudbaler Partizana se zatim upisao u strelce za tim iz Ljubljane. U pitanju je Radivoj Bosić koji je u 29. minutu povisio na 3:1.

RepublikaFoto: Starsport
Đorđe Ivanović

U 72. minut Domžale je samo ublažilo poraz preko Vukliševića.

Ivanović je tako sa dva gola doneo prvu pobedu Olimpiji u novoj sezoni slovenačkog šampionata. Bivšem fudbaleru Partizana ovo je bio četvrti meč u dresu novog kluba, a gol je postigao i protiv Zrinjskog u kvalifikacijama za Ligu Evrope. U dresu crno-belih nije pružao dobre partije u kontinuitetu, ali svakako bi dobro došao barem kao zamena novom treneru Aleksandru Stanojeviću.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading