(FOTO) Neshvatljive gadosti: Hrvatski fudbaler objavio umobolnu pretnju huligana!

Sport

31.10.2017

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači često mogu da budu razdraženi i besni zbog grešaka fudbalera njihovog omiljenog kluba, ali neki ipak idu predaleko.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lovren se nalazi na meti brojnih navijača Liverpula

Tako je defanzivac Liverpula Dejan Lovren objavio poruku koju mu je poslao jedan od fanova kluba za koji nastupa u kome mu preti da će mu ubiti čitavu porodicu.

Hrvatski štoper je pod velikim udarom kritika nakon katastrofalne partije u porazu kluba sa "Enfilda" od Totenhema, a čini se da ni Jirgen Klop više neće ubacivati Lovrena u prvi tim.

Ipak, sve je to sastavni deo fudbala, pa nema razloga ići toliko daleko i pretiti nekom fudbaleru zbog loše partije, pošto je jasno da ni njemu samom nije lako posle svega.

- Ne pogađa me kada ljudi loše govore o meni, to više govori o njima samima. Ali, ne mogu da ignorišem kada prete mojoj porodici. Jednostavno ne mogu i ne želim to da prihvatim - napisao je Lovren na "Instagramu".

RepublikaFoto: instagram.com/dejanlovren06
Poruka poremećenog navijača Liverpula nalazi se sa leve strane

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading