(FOTO) VIŠE GA NIŠTA NE IZNENAĐUJE: Mesi ponovo OŠTRO kritikovao Barsu!

Autor:

Sport

25.09.2020

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac bez dlake na jeziku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pozdrav Mesija i trenera Barselone Ronalda Kumana

Argentinski napadač Leo Mesi još jednom je uputio kritike na račun Katalonaca zbog načina na koji je Luis Suarez napustio velikana. Mesi žali zbog odlaska jednog od najboljih špiceva "blaugrane" u 21. veku, a sve pod parolom "više me ništa ne iznenađuje".

- Biće mi veoma teško to što neću provoditi dane sa tobom, kako na terenu, tako i van njega. Svima ćeš nam nedostajati. Proveli smo zajedno mnogo godina, mnogo stvari koje nikada neću zaboraviti - napisao je Argentinac na Instagramu i dodao:

- Biće mi čudno da te vidim u drugom dresu, a još čudnije da igram protiv tebe. Zaslužio si da odeš kao jedan od najvažnijih igrača u istoriji kluba, postigao si toliko, što sa timom, što individualno, a ne da te 'šutnu' na način na koji su to uradili. Ali, istina je da me u ovom trenutku više ništa ne može iznenaditi. Želim ti sve najbolje. Volim te, vidimo se uskoro prijatelju - emotivno je zaključio Mesi.

Podsetimo, Luis Suarez (33) je otišao iz Barse nakon šest uspešnih sezona, a pojačao je velikog rivala, ekipu Atletiko Madrida.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading