OGROMNI PROBLEMI ZA NORVEŽANE: Srbija ima veliku šansu u Oslu!

Autor:

Sport

23.09.2020

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor "orlova" Ljubiša Tumbaković će u četvrtak objaviti spisak za polufinalni meč plej-ofa Lige nacija protiv Norveške, ali Lars Lagerbeg se bori sa velikim problemima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Erling Haland

Prema navodima norveških medija, to su Aleksander Sorlot i Džošua King - dvojica najvažnijih igrača uz Erlinga Halanda.

Naime, navodi se da selektor nema kontrolu nad pomenutim igračima u smislu da je Sorlot nedavno završio transfer u Lajpcig i da mu je u glavi trenutno najbitnije da se izbori za mesto u ovom bundesligašu. Opet, nadaju se da je "golgeterske kopačke" koje je nosio igrajući za Trabzon ostavio na sebi.

 

S druge strane, King je sa Bornmutom ispao u Čempionšip i nije odigrao zvaničan meč još od 16. jula. U međuvremenu je "ni na nebu ni na zemlji" u smislu da li će ostati ili menjati klub do kraja prelaznog roka.

Zato i ne čudi što se tamošnji novinari pitaju da li termin meča uopšte odgovara Sorlotu, Kingu i Lagerbeku, ali dodaju da je velika sreća što je Erling Haland u formi već na početku sezone.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading