VRAĆA SE U SERIJU A: Baloteli pred potpisom

Autor:

Sport

22.09.2020

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek čiju su karijeru obeležile ludorije uskoro u novom dresu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mario Baloteli

Jedan od najincidentnijih fudbalera 21. veka, Mario Baloteli, proveo je prethodnu sezonu u Breši, ali je ekipa ispala u Seriju B, pa je sada centarfor u potrazi za novim klubom, jer smatra da je ta liga ispod njegovog nivoa.

Super Mario se nalazi na meti Đenove koja želi da ga dovede, a kako pišu italijanski mediji, Balotelijev menadžer je samoinicijativno ponudio svog klijenta Đenovljanima.

Novi direktor Đenove Danijele Fagiano obožava Balotelija, a i Italijan želi da nastavi da se takmiči u Seriji A, pa se očekuje da do dogovora brzo dođe.

Baloteli je nedavno napunio 30 godina, a prošle sezone je postigao pet golova na 19 prvenstvenih mečeva za Brešu, ali posle pauze zbog koronavirusa nije odigrao ni minut zbog neslaganja sa upravom i stručnim štabom. Ranije je imao priliku da igra za Mančester siti, Milan, Inter, Liverpul, Nicu i Marsej.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading