EGZODUS SA "NOU KAMPA": Još jedan fudbaler napustio Barselonu

Autor:

Sport

22.09.2020

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katalonci će izgledati potpuno drugačije u narednom periodu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kamp Nou

Barselona je pre nešto više od mesec dana osramoćena u četvrtfinalu Lige šampiona kada je od minhenskog Bajerna poražena sa 8:2 i tada je krenula revolucija u Kataloniji.

Na mesto trenera stigao je Ronald Kuman koji je krenuo u rekonstrukciju tima. Barsu su napustili Artur (doduše pre njegovog dolaska je to dogovoreno), Ivan Rakitić, Arturo Vidal i Mark Kukurela, a pred potpisom sa novim klubovima su Luis Suarez koji treba da pojača madridski Atletiko i Nelson Semedo koji je na pragu Vulverhemptona.

Posle sviih njih, na red da napusti Kataloniju došao je i talentovani štoper Horhe Kuenka (21) koji je prešao u Viljareal.

Kuenka je sa "žutom podmornicom" potpisao petogodišnji ugovor, a sezonu koja je već počela će provesti na pozajmici u Almeriji.

On je prethodne sezone nastupao za B tim Barse, a za prvi je odigrao samo jedan meč, u oktobru 2018. protiv Kulturala u Kupu kralja.

Viljareal je za ovaj transfer morao da izdvoji 2.500.000 evra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading