ŽESTOKO: Klub iz Superlige PROZVAO večite!

Autor:

Sport

22.09.2020

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik fudbalskog kluba Spartak Branislav Savić izjavio je da je ekipa iz Subotice poražena od Proletera golom iz ofsajda.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa prethodnog večitog derbija

On je dodao da i pored toga što je njegova ekipa oštećena nije postojala namera sudija.

- Evidentno je da igrač Proletera koji je postigao pogodak bio u nedozvoljenoj poziciji. Nije nam prijatno, ali se ne ljutimo na sudije, jer smo sigurni da ne postoji namera. To je najvažnije. Ljudski je grešiti i ljudski je praštati. Sudijska ekipa Anđelovski, Potočan, Beljin nije imala nameru da ošteti Spartak i to je ono što u naše redove unosi mir, bez obzira na gorak ukus u ustima - naveo je Savić u saopštenju.

Spartak je u subotu na svom stadionu izgubio od Proletera sa 2:1 u osmom kolu Superlige Srbije.

Subotičkom klubu je to tek drugi poraz u sezoni i posle osam kola zauzima četvrto mesto na tabeli srpskog prvenstva sa 16 bodova.

U saopštenju se ističe da je ocena potpredsednika kluba "korektna" i da je za naše uslove "nesvakidašnji komentar".

- Svedoci smo da je u poslednje vreme postalo popularno da se posle svake utakmice izdaju neka saopštenja i da vlada jedan mali rat saopštenja. To od nas nećete videti i mi nećemo pisati ništa na tu temu. Ko misli da je to put za uspeh, neka radi tako. Bitno je da nema namere. Mi smo i u prošlom kolu izgubili bodove kada je u 94. minutu dosuđen diskutabilan jedanasterac za Novi Pazar, pa nismo dizali prašinu i odmah osuđivali sudije. Prati nas neka zlo kob sa tim suđenjem, ali nema predaje - rekao je Savić.

- Nisam siguran da bi bilo ovako da je situacija obrnuta. Ljudi olako izgovaraju teške reči zbog kojih kasnije imaju problema, ili pokušavaju da izvuku korist. Njima poručujem da je jutro pametnije od večeri - dodao je potpredsednik Spartaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading