LESTER REŠETA: Nova goleada u Premijer ligi, Barnli nemoćan pred "lisicama"!

Autor:

Sport

20.09.2020

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Lester sitija slavili su kod kuće protiv Barnlija u drugom kolu Premijer lige sa 4:2.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Lester

Gosti su poveli, centaršut sa leve strane, lopta je otišla na dalju stativu ka Vudu, koji je oduvao Džastina, namestio se na udarac i savladao Šmajhela za 1:0.

Ipak, Lester je uzvratio samo 10 minuta kasnije, novajlija Kastanj ostavlja loptu Barnsu, ovaj na prvu šutira i matira Poupa za 1:1.

Domaćin je dominirao, ali nisu uspevali da priprete "Kleretsima" ozbiljnije, na odmor se otišlo sa nerešenim rezultatom.


Nakon pet minuta igre u nastavku, centaršut Kastanja sa desne strane, lopta pogađa Pitersa i menja smer, prevarila je Poupa i završila u mrežu Barnlija, preokret.

 


Već u 61. minutu "Lisice" stižu i do dva gola prednosti, Perez proigrava Džastina u kaznenom prostoru rivala, a mladi defanzivac pronalazi put do mreže rivala.

Uzvratio je Barnli u 73. minutu, Meknil je odlično centrirao iz slobodnog udarca, talentovani Dan je bio najviši u skoku, pa je sa par metara savladao Šmajhela, nova nada za goste.

Ipak, ugasio ju je Denis Prat samo šest minuta kasnije, raspalio je po lopti sa ivice kaznenog prostora i povisio prednost Lestera na 4:2, što je ispostaviće se bio krajnji rezultat.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading