SNEŽI MUŽ, PA BRAT ISPALI NA PENALE: Nenad i TSC pokazali zube, Milan nije imao sreće

Autor:

Sport

19.09.2020

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Penali su bili kobni za dva srpska kluba u kvalifikacijama, a eliminaciju TSC od FCSB iz Lige Evrope i Crvene zvezde na putu ka Ligi šampiona protiv Omonije teško je podnela i Snežana Borjan. Njen rođeni brat Nenad je u četvrtak uveče primio šest golova od Rumuna (6:6) i potom nije imao sreće kod jedanaesteraca (4:5), dok je suprug Milan veče pre bio među stativama crveno-belih (0:0, penalima 2:4).

RepublikaFoto: Starsport
Snežana Borjan

Međutim, Sneža nije tužna, već i te kako ponosna na momke. Posebno na mlađeg brata, koji je sa saigračima kluba iz Bačke Topole osvetlao obraz srpskom fudbalu. Tim pre što je TSC susret završio sa dva igrača manje.

- Nenad je veoma tužan i razočaran, a i ja sam poraz emotivno podnela. Imali su istorijsku priliku, pokazali su zube bivšem prvaku Evrope, ali su nesrećno izgubili. I moj Milan je nesrećno ispao sa Zvezdom, ali takve stvari se dešavaju - rekla je gospođa Borjan.

Da TSC i bivša Steaua dospeju u žižu svetske javnosti, pobrinuli su se igrači na terenu jer 12 golova, po šest sa obe strane, nikad nije postignuto u istoriji evropskog fudbala, a odigrano je više od 24.000 utakmica. Međutim, Sneža, iako nije fudbalski ekspert, prognozira da će se o TSC tek pričati.

- "Veliki" klubovi u Srbiji, ugledajte se na "mali" TSC. Ponosna sam na njih, mnogo ih volim, ali presudilo je veće iskustvo Rumuna. Mislim da nijedan igrač TSC nije dosad igrao Evropu niti je trener vodio međunarodne utakmice - zaključila je Sneža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading