OGLASIO SE STANOJEVIĆ: Trener Partizana zadovoljan pobedom nad Sfintulom!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

17.09.2020

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević bio je zadovljan izadnjem svojih igrača u meču protiv Sfintula u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Stanojević

Crno-beli su večeras u Kišinjevu posle produžetaka pobedili moldavski tim golom Bibrasa Natha sa penala u 104. minutu i plasirali se u treću rundu kvalifikacija, gde će im rival biti belgijska ekipa Šarlroa.

- Odigrali smo takmičarku utakmicu. Momci su pokazali karakter i koncentarciju svih 120 minuta. Teško je igrati ovaklve utakmice, nismo dozvolili nijedan kontranapad. Imali smo izgledne šanse, ali nismo došli do gola. Kontrolisali smo meč, nismo paničili - rekao je Stanojević posle meča.


Šef stručnog štaba crno-belih rekao je da postoji problem u realizaciji, koji treba da reše, ali kako kažu, idu korak po korak.

- Bio sam miran, bili smo spremni na sve. Napadali smo sve vreme, morali su i oni negde da pokleknu. Verovali smo i zato i nismo bili nervozni. Mora da se promeni završnica, ali pristup je bio sjajan - zaključio je Stanojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading